MODULE_HEADER_TAGS_NOSCRIPT_TEXT
Alle Lieferungen werden direkt von unserem ReVamp Computers Oldenzaal Lager oder von einem unserer Verteiler versandt.

Die Lieferzeiten stehen bei dem jeweiligen Artikel. Angaben über die Lieferzeit sind unverbindlich. Der Versand erfolgt durch TNT oder dem jeweiligen Lieferanten.

Bei Lieferungen bis 30 kg innerhalb den Niederlanden betragen die Portokosten € 7,95 inklusive MwSt.
Bei Lieferungen bis 2 kg nach Belgien oder Deutschland betragen die Portokosten € 11,95 inklusive MwSt.
Bei Lieferungen von 2 - 5 kg. nach Belgien oder Deutschland betragen die Portokosten € 20,00 inklusive MwSt.
Bei Lieferungen von 5 - 10 kg nach Deutschland oder Belgien betragen die Portokosten € 30,00 inklusive MwSt.
Lieferungen in andere Länder sind auf Anfrage möglich.
Lieferungen über 30 kg sind ebenfalls auf Anfrage möglich.

Alle Lieferungen sind bis zur Annahme durch den Kunden versichert.

In alle gevallen gelden de Algemene Voorwaarden zoals die door ReVamp Computers zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Enschede.Retouren


Alle retouren geschieden volgens het RMA principe. RMA is een engelse term en staat voor Return Material Authorisation. Dat wil dus zeggen dat er bepaalde regels gevolgd dienen te worden alvorens aankopen teruggestuurd mogen worden.

Als eerste en belangrijkste regel geldt dat alle retourzendingen eerst aangemeld dienen te worden waarna de RMA procedure in gang wordt gezet.

Het aanmelden van een retourzending dient te geschieden per mail en met redenen omschreven te zijn. Klik hier voor het aanmelden van een retourzending.

In alle gevallen dient een retourzending eerst goedgekeurd te worden alvorens de goederen teruggestuurd worden. Goederen die zomaar teruggestuurd worden kunnen worden geweigerd. De dubbele verzendkosten die dit tot gevolg heeft komen voor rekening van de klant.

Voor alle geleverde artikelen geldt het recht op zicht als de klant een natuurlijk persoon is die de bestelling niet heeft geplaatst uit hoofde van enige bedrijfsvoering. ReVamp Computers hanteert hierbij de regels die de Wet Verkoop Op Afstand hiervoor stelt.

Het recht op zicht is geen recht om een artikel eerst te proberen en vervolgens te retourneren. Het recht op zicht is een afkoelingsperiode: binnen een periode van 14 dagen kan een ondoordachte aankoop teniet gedaan worden. De gemaakte en te maken verzendkosten blijven hierbij buiten beschouwing.

Voor alle geleverde artikelen geldt het recht op retour in het geval het bestelde artikel niet voldoet aan de vooraf gestelde eisen inzake deugdelijkheid. In eerste instantie dient de klant zelf zorg te dragen voor de te maken verzendkosten van het retour sturen. Als blijkt dat er terecht een beroep is gedaan op de garantieregeling dan kunnen de gemaakte kosten vergoed worden.

ReVamp Computers houdt in alle gevallen van retourzendingen het recht het artikel te beoordelen op de vooraf gestelde eisen van deugdelijkheid. In het geval van onterechte retourzending, het artikel blijkt te voldoen aan de vooraf gestelde eisen, kunnen onderzoekkosten, restockkosten en verzendkosten worden berekend voor het terugsturen.

In alle gevallen gelden de Algemene Voorwaarden zoals die door ReVamp Computers zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Enschede.

Vandaag besteld = morgen in huis!
Mits voorradig en besteld voor 16.00 uur en betaald via iDeal of Paypal.