JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Alle leveringen geschieden rechtstreeks vanaf het magazijn van ReVamp Computers Oldenzaal of rechtstreeks vanaf het magazijn van een van onze distributeurs.

De verwachte levertijden staan vermeld bij de artikelen, er kunnen geen rechten aan ontleend worden. De leveringen worden verzorgd door TNT of door de vervoersdienst van de desbetreffende leverancier.

Voor leveringen tot 30 kilogram binnen Nederland bedragen de vrachtkosten € 7.95 inclusief BTW.
Voor leveringen tot 2 kilogram naar België of Duitsland bedragen de vrachtkosten € 11.95 inclusief BTW.
Voor leveringen van 2 kilogram tot 5 kilogram naar België of Duitsland bedragen de vrachtkosten € 20.00 inclusief BTW.
Voor leveringen van 5 kilogram tot 10 kilogram naar België of Duitsland bedragen de vrachtkosten € 30.00 inclusief BTW.
Voor leveringen naar andere landen gelden speciale tarieven die op aanvraag verkrijgbaar zijn.
Voor leveringen die 30 kilogram te boven gaan gelden speciale tarieven die op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Alle leveringen zijn verzekerd tot het moment van acceptatie door de klant.

In alle gevallen gelden de Algemene Voorwaarden zoals die door ReVamp Computers zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Enschede.Retouren


Alle retouren geschieden volgens het RMA principe. RMA is een engelse term en staat voor Return Material Authorisation. Dat wil dus zeggen dat er bepaalde regels gevolgd dienen te worden alvorens aankopen teruggestuurd mogen worden.

Als eerste en belangrijkste regel geldt dat alle retourzendingen eerst aangemeld dienen te worden waarna de RMA procedure in gang wordt gezet.

Het aanmelden van een retourzending dient te geschieden per mail en met redenen omschreven te zijn. Klik hier voor het aanmelden van een retourzending.

In alle gevallen dient een retourzending eerst goedgekeurd te worden alvorens de goederen teruggestuurd worden. Goederen die zomaar teruggestuurd worden kunnen worden geweigerd. De dubbele verzendkosten die dit tot gevolg heeft komen voor rekening van de klant.

Voor alle geleverde artikelen geldt het recht op zicht als de klant een natuurlijk persoon is die de bestelling niet heeft geplaatst uit hoofde van enige bedrijfsvoering. ReVamp Computers hanteert hierbij de regels die de Wet Verkoop Op Afstand hiervoor stelt.

Het recht op zicht is geen recht om een artikel eerst te proberen en vervolgens te retourneren. Het recht op zicht is een afkoelingsperiode: binnen een periode van 14 dagen kan een ondoordachte aankoop teniet gedaan worden. De gemaakte en te maken verzendkosten blijven hierbij buiten beschouwing.

Voor alle geleverde artikelen geldt het recht op retour in het geval het bestelde artikel niet voldoet aan de vooraf gestelde eisen inzake deugdelijkheid. In eerste instantie dient de klant zelf zorg te dragen voor de te maken verzendkosten van het retour sturen. Als blijkt dat er terecht een beroep is gedaan op de garantieregeling dan kunnen de gemaakte kosten vergoed worden.

ReVamp Computers houdt in alle gevallen van retourzendingen het recht het artikel te beoordelen op de vooraf gestelde eisen van deugdelijkheid. In het geval van onterechte retourzending, het artikel blijkt te voldoen aan de vooraf gestelde eisen, kunnen onderzoekkosten, restockkosten en verzendkosten worden berekend voor het terugsturen.

In alle gevallen gelden de Algemene Voorwaarden zoals die door ReVamp Computers zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Enschede.

Vandaag besteld = morgen in huis!
Mits voorradig en besteld voor 16.00 uur en betaald via iDeal of Paypal.