Ma-vr: 08:00–17:00  |  0541 - 533874

Laptopscherm, notebook scherm, laptop display

Wij hebben een webwinkel voor laptopschermen, klik op de link voor het snel bestellen van een scherm voor uw laptop, notebook of netbook. ReVamp kan uw laptop scherm vervangen voor slechts €30,- plus de kosten van het benodigde scherm. Wij hebben voor vrijwel elke laptop een passend scherm op voorraad.Op alle schermen geven wij pixel garantie: dus geen dode of luie pixels!U kent het misschien wel:
  • Het scherm van uw notebook heeft een of meer dode (zwart) of luie (één kleur) pixels.
  • Plotseling valt het laptop scherm uit.
  • Er verschijnen storende horizontale of verticale strepen in beeld.
  • Het beeld valt weg bij het bewegen van de deksel van de laptop.
  • Het laptopscherm is gebarsten na een ongelukje.
  • Het laptop scherm zit vol krassen.
  • Het laptop scherm heeft storende schaduwvlekken.
  • Het scherm geeft enkel een heel donker beeld (backlight is stuk).
  • U heeft een mat scherm en wilt liever een glanzend scherm (crystal bright).
  • U heeft een glanzend scherm en wilt liever een mat scherm. [/text_group]
Op aanvraag kunnen wij ook laptop schermen voor andere merken leveren.Wij hebben een ruime ervaring en kunnen het laptopscherm ook voor u inbouwen. Wij berekenen € 30,00 voor deze dienst: zo bent u verzekerd dat uw laptop weer een goed scherm krijgt.Meer informatie over het laten vervangen van het beeldscherm van uw laptop, notebook of netbook: Laptopscherm laten vervangenWilt u het scherm zelf inbouwen? Laptopscherm, instructies voor (de)montageMeer informatie over laptop schermen vindt u hier: Laptopscherm, maat en resolutie
Wij kunnen laptopschermen leveren voor de vrijwel alle merken notebooks! Klik op de afbeeldingen hier beneden om rechtstreeks naar de pagina van dat merk in de webwinkel te gaan:
Acer laptopschermAlienware laptopschermApple laptopschermAsus laptopschermbenq laptopschermbto laptopschermClevo laptopschermCompaq laptopschermCybermax laptopschermDell laptopschermeMachines laptopschermFujitsu-Siemens laptopschermHP laptopschermIBM laptopschermLenovo laptopschermMaxdata laptopschermMedion laptopschermMSI laptopschermNEC laptopschermPackard Bell laptopschermSamsung laptopschermSony laptopschermToshiba laptopschermXXodd laptopscherm
U kunt het goede scherm niet vinden? Gebruik ons MAILFORMULIER en vermeld het merk, type en typenummer van uw laptop (deze gegevens staan onderop uw laptop) of vermeld het type (LED of CCFL), de grootte en resolutie van het scherm. Dit om te voorkomen dat u het verkeerde scherm krijgt. U kunt ons natuurlijk ook even bellen: 0541533874 of direct het scherm bestellen in onze webwinkel voor laptopschermen.Vandaag besteld is morgen in huis! (Mits voorradig en betaald met iDeal of PayPal.) Wij leveren uitsluitend nieuwe, originele schermen met 12 maanden garantie.Het scherm van een laptop, notebook of netbook kan vele namen hebben: scherm, beeldscherm, display, screen, TFT, LCD, LED om er maar een paar te noemen. Advertentie 1000291076 op MarktplaatsAlle genoemde merken en vermelde logo's zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen hier enkel ter beschrijving en informatie.